vrijdag 5 december 2008

Xen Fu Dan Hong Wolters

Xen Wolters.

Xen is nu 6 dagen bij ons. En we weten nu hoe ze ruikt, voelt, beweegt en klinkt. Haar mimiek is ook erg leuk om te zien. Ze trekt soms de gekste bekkies. En een lol dat ze dan heeft...en wij ook natuurlijk...We zien haar iedere dag een beetje veranderen. Dat is zo mooi om te zien. In het begin was ze een verlegen meisje. Een heel rustig meisje. Lachen deed ze niet zomaar, en zeker niet naar iedereen. Eerst alleen naar mama. Papa vond ze best een beetje eng. Gelukkig wordt dat laatste steeds minder. Ze vindt het wel geweldig om van papa de fles te krijgen en papa mag met haar wandelen als ze slaap heeft.
-
Lekker op papa zijn borst in slaap vallen vindt ze ook erg fijn. Hem aankijken komt nu wel steeds vaker voor. Wat papa nog niet bij haar kan doen is haar een klein beetje in de lucht "gooien". Dat vindt ze nog niet zo leuk. Ze lijkt hier dus niet op haar grote neef Tim. Zijn motto is: hoe hoger, hoe beter!!!! Maar dat komt nog wel. Mama is haar grote vriendin. Iets waar mama niet echt van uit was gegaan. En ik moet zeggen....dat gevoel is heerlijk. Ik geniet er nu nog maar van, omdat ik zeker weet dat ook papa over een paar dagen helemaal "hot" is. Slapen doet ze ook goed. Af en toe wordt ze wel even piepend wakker, maar valt gelukkig gelijk weer in slaap. En dan het eten......ze is een echte Wolters. Als het eetbaar is , eet ze het op. Is het niet eetbaar, dan toch stopt ze het in haar mond. Ook is ze dol op alles wat knispert, vooral de papiertjes. Xen is werkelijk dol op papiertjes en plastic verpakkingen. Ook heeft ze een favoriete kroel. Die gaat overal mee naar toe. Na 6 dagen zijn wij er dus al achter (eigenlijk al bij het zien van de foto natuurlijk!!!!). Het is een geweldig kind. Zo knap dat je je kan overgeven aan 2 voor haar wildvreemde mensen op een hotelkamer en je dan al zo snel op je gemak voelt. Nu nog 1 week in China en dan...lekker naar huis...... we missen onze familie en vrienden . We hebben zoveel te vertellen, maar nog belangrijker.... een klein lief Chinees meisje om te laten zien!!!!!!!!
Liefs Edward, Conny en Xen.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo,

Geweldig om te zien hoe Xen verandert. We kunnen ook niet wachten om Xen te zien, nog een week! Maar natuurlijk lang leve het internet want zo kunnen we alles toch een beetje volgen. Maar vooral kunnen we Xen zien en horen.

Groetjes,

Tante Brenda (die titel mag ik dan nu ook eindelijk officieel gebruiken
)

Unknown zei

Het gaat er steeds normaler uitzien, jullie met z'n drietjes.
Alsof het nooit anders is geweest....
Goede reis en tot morgen x

Ed, Liek en Lois

Bernie zei

Lieve Edward Conny en Xen,
Met regelmaat en vaak geëmotioneerd kijk ik op de site om te zien of er weer iets nieuws bij is gekomen. Het is fijn om te zien dat het goed met jullie gaat en dat Xen steeds meer en meer jullie eigen meisje wordt! Ik schreef het al eerder maar woorden schieten te kort. En de woorden dieik wel kan vinden zijn vaak al door anderen uitgesproken.....
Nog één weekje en dan komen jullie terug. We kunnen niet wachten om jullie te zien! Een hele dikke knuffel voor alledrie van Arjen Margreet Robin en Jesse

noletjes zei

WOW!!!!

De Noletjes

Anoniem zei

Prachtige foto! Wat een mooi meisje! De filmpjes en andere foto's zijn ook erg leuk!!

Het is echt heel fijn om jullie zo te kunnen volgen!

xx Richard Wendy en Rensje

Anoniem zei

Hallo Edward gefeliciteerd,wat een schatje.Wanneer kunnen wij ex Peekies op de zaak beschuitjes met muisjes komen eten.

Groetjes Dominique.


Lieve Eddepet en Connie,
Wat een plaatje, tranen in mijn ogen kreeg ik ervan, eindelijk, het is gebeurt!!!!
Geniet ervan met zn 3en en ik kom je snel opzoeken, meneer!!!!!!!!

Dikke kus Renu

Anoniem zei

Namens Samir Imamovic en familie van harte welkom thuis en dat jullie nog vele jaren mogen genieten in alle gezondheid van jullie gezinnetje.

Anoniem zei

Hallo Conny en Edward,

Wat een prachtige dochter! Helaas zijn wij jullie adres kwijt en konden geen kaartje sturen dus dan maar via deze weg. We hebben alles gevolgd via jullie weblog en vinden het helemaal fantastisch voor jullie. We wensen jullie veel geluk met jullie gezinnetje.

Groetjes
Wout,Liesbeth, Julian, Annelou en Mare van Zanten