zondag 30 november 2008

Vervolg DAG 2

We hebben toch nog aardig geslapen en zijn nu best uitgerust. Vanmorgen heerlijk ontbeten. Ze hebben hier werkelijk van alles. Wat wij s'avonds eten, eten de chinezen hier gewoon ook s'morgen. Das best vreemd, ook een beetje wennen, maar wie weet zitten ook wij morgenochtend aan de bami met geroosterde kip!!!!!!!

Daarna even met de groep Nanchang ingegaan. En zo'n stad hebben we echt nog nooit gezien. We hebben wat foto's bijgevoegd. Hoe de mensen hier leven is echt heeeeeeeeeeeel anders dan bij ons. De worst hangt buiten te drogen naast de sokken? Kinderen zij hier ingepakt alsof het -10C is. Het is hier 15C.. Er zijn ook heel veel kinderen, maar geen buggy te zien. Alle kinderen worden hier gedragen.
-









-
De chinezen kijken ons aan alsof we van een andere planeet komen, heel grappig om mee te maken. Ze verdraaien gewoon hun nek.



















-
We zitten nu op onze kamer, nog een uurtje en dan krijgen we onze dochter. Kan niet uitleggen wat we voelen, heel vreemd. Eng ook... Wel prettig dat we hier met 16 mensen zijn die hetzelfde voelen. Gezonde spanning zouden we maar zeggen....

Nog even wachten en dan zijn we een gezinnetje... man man man...wat hebben wij daar lang op gewacht. Maar we weten nu al dat ze al het wachten waard is geweest.
-
Liefs Edward en Conny

4 opmerkingen:

Anoniem zei

We hebben jullie net gezien en gesproken, onze dag en heel 2008 kan niet meer stuk, eindelijk weer een leuke gebeurtenis in onze familie......
Zoals Edward de kleine de fles geeft, het is of dit niets nieuws was, zo een vertrouwd gezicht.
Ze hoort gewoon gelijk bij jullie, onze lieve kleine Xen. Lois heeft al in 10 minuten 5x gezegd dat ze haar zo schattig vindt en dat ze haar Nederlands gaat leren. haha.
Geniet van haar!!!!! Dan gaan wij dat ook doen.

Dikke kus van Ed, Liek en Lois

Anoniem zei

Ik heb jullie niet gezien via de web, maar kreeg een dochter aan de telefoon, helemaal van de kaart en huilen, (ik natuurlijk ook gelijk, want ik wist niet gelijk wat er aan de hand was).
Prachtig, dat niet alleen jullie zo ontzettend blij zijn, maar ook je hele familie en omgeving.
Ik ga jullie iedere dag volgen hoor. Geniet van jullie dochter en ga heel veel van haar houden. (ik doe het nu stiekum al een beetje)
Hele dikke kussen Ans J.

Anoniem zei

Hoi Xen,

Zonder dat je het weet, maak jij de circel rond (leggen we je later wel uit)

Eindelijk!!!

Veel liefde, geluk en gezondheid samen met je papa en mama.

Tot snel,

Edwin, Nancy, Brett en Lieve

Bernie zei

Hey Edward en Conny
Wat goed om jullie op de foto's te zien met de kleine Xen. Het ziet er al heel vertrouwd uit kan ik je zeggen. Jesse heeft gisteren de hele dag gevraagd hoe laat het in China was en hoe lang het nog zou duren voordat jullie Xen zouden krijgen. "Ik ben gewoon een beetje zenuwachtig voor ze...."aldus Jesse. Dus je ziet het: ook in huize Bernhart wordt er volop mee geleefd. Geniet van jullie tijd daar en we blijvven jullie volgen hoor.........Dikke kus Arjen Margreet Robin en Jesse.