zondag 23 november 2008

De laatste lootjes

We hebben de reisbespreking gehad. We weten nu dat we op 28 november 2008 uur vertrekken vanaf Schiphol en dat we op 30 november 2008 onze dochter in onze armen kunnen sluiten. Weten we eindelijk hoe ze voelt, hoe ze ruikt , hoe ze klinkt... kunnen niet meer wachten..

-

Wat een geweldig gevoel moet dat toch zijn als ze in onze armen ligt. Denk alleen dat die gedachten vooral de eerste 3 dagen niet wederzijds is hahaha... wij gooien haar hele leventje overhoop (agossie)....maar... er is ons verzekerd dat het allemaal goed komt. Daar gaan we dan ook zeker van uit.

-

In huize Wolters is het nu even hectisch...leuk hectisch hoor, dat wel....
Kamertje afmaken, spulletjes kopen , luiers kopen, voeding kopen, papflesjes, enz.

En in iedere winkel waar we staan om te vragen wat goed is voor ons kindje van bijna één staan ze je toch even raar aan te kijken. Je ziet ze denken: "belachelijk dat ze dat na 11 maanden nog niet weten!!!!!!.

-

En of we zenuwachtig zijn? Nee, niet echt zenuwachtig, nog niet. Wel wat gespannen en het gevoel van "hebben we alles en is alles goed geregeld..!!!! "

-

Maar ik weet zeker dat de zenuwen komen hoor, denk dat we de nacht van 29 op 30 november geen oog dicht zullen doen.

-

Wat nog wel heel lief is, is dat we nog steeds overspoelt worden met kaarten en kadootjes. Kadootjes worden zelfs per express afgeleverd en Xen heeft zelfs al haar eerste verjaardagskaart ontvangen (ze is 8 december jarig), echt geweldig.
-
Dus...mevrouwtje Xen Wolters is welkom, heeeeeeeeeeeeeeeeeel erg welkom. En niet alleen bij ons. Maar zeker ook bij onze familie en vrienden.
Liefs Conny
-
xxx

Geen opmerkingen: