zondag 2 november 2008

13 t/m 21 Oktober 2008

We klussen wat af. De zolder moet afgemaakt worden. De zolder wordt onze slaapkamer. De kamer waar we nu slapen wordt de kamer van Xen.

Nog een week en dan is de zolder klaar (als het goed is...!!!!) maar we moeten toegeven...zoldertje ziet er strak uit, echt...Heeft Edward weer mooi gemaakt, handig zo'n handige man.
Als de zolder klaar is gaan we aan de kamer van Xen beginnen. In onze gedachten weten we al helemaal hoe deze eruit komt te zien. We hebben al een vloer en behang bestelt, dus het begin is er.

Ondertussen worden we vreselijk verwend met lieve e-mails, kaarten en kadootjes. Echt heel erg leuk en lief. Iedereen leeft met ons mee en dat is zo mooi om mee te maken. We hebben zoveel leuke spulletjes gekregen. Van een zak kroepoek tot pyjama's en zelfs een string voor mama!!!!!!! Ja, een string, maar wel één met opdruk van Chinese poppetjes....kan het gekker!!!!

Zelf zijn we natuurlijk ook even "los" gegaan. Eindelijk kunnen we gericht spullen en kleding gaan kopen en dat doen we dan ook maar.... !!!!!! Er zijn zoveel leuke dingen voor kinderen te koop en je zou alles wel willen kopen !!!!!! Dat doen we natuurlijk niet. Je schijnt namelijk in China ook vreselijk veel leuke dingen te kunnen kopen!!!!!!!!!!

Nou, daar vertrouwen we dan maar op......

Geen opmerkingen: