woensdag 15 oktober 2008

Chinese Astrologie

2007 jaar van het Varken

Tolerant en begrijpend, sensueel, geestdriftig, aardig, sympathiek en waarheidsgetrouw.Een Varken is een vredesstichter. Varkens handhaven orde en gezag en geloven in gerechtigheid. Ze zijn bereid anderen hun fouten te vergeven, koesteren zelden wrok en zijn niet haatdragend.

Een Varken houdt van gezelschap en groepsactiviteiten, maar heeft ook behoefte aan alleen-zijn.Dit teken zet zich in voor humanitaire doelen. Varkens hebben gevoel voor humor en zijn onzelfzuchtig.

Een Varken is sterk zonder sterk te lijken en maakt zich zelden nodeloos zorgen. Varkenskinderen zijn dromertjes, ze lopen vaak met het hoofd in de wolken, hebben bijna altijd een goed humeur en zijn zelden boos. Ze doen wat hen gevraagd wordt, en kunnen alleen soms wat slordig zijn. Als volwassene heeft een Varken alle tijd van de wereld voor zijn of haar vriendenkring, maar kan er moeite mee hebben tijd te besteden aan het gezin. Hierdoor kunnen ze soms van hun eigen kinderen vervreemden.In feite houdt het Varken afstand omdat het niet tegen afwijzingen kan, hij/zij is heel bang gekwetst te worden. Varkens zijn meestal betrouwbaar, maar kunnen diep van binnen wel wantrouwend zijn, soms op het paranoïde af.

Varkens staan model voor eerlijkheid, zuiverheid, verdraagzaamheid en eer. Als je voor de eerste keer een varken tegenkomt dan lijkt het te mooi om waar te zijn. Ze zijn zorgvuldig, zorgzaam en ridderlijk. Vertrouw hem en hij zal je nooit teleurstellen of enigszins proberen. De varken wil gewoon alles goed doen.

Varkens worden het meest bewonderd door mensen. Maak maar een lijst met alle varkens die je kent en kijk of ze hier aan voldoen.

Varkens zijn geboren om te geven en te dienen. Veel mensen maken hier dan ook misbruik van. Het is niet dat varkens makkelijk te misleiden zijn maar ze vinden dat zelf ook best. Het maakt niet uit hoe oud ze worden ze zullen alle mensen als goede mensen zien. Varkens offeren voortdurend hun eigen geluk op voor die van een andere.

De varken is een geweldige metgezel. Als je een heel goede varken vriend heb dan is daarmee nog niet alles gezegd. Varkens zijn trouw en geeft makkelijk maar alleen als zij jou mogen. Dus om je goede vriend voor altijd te behouden moet je niet proberen hem jou opinies op te dringen. Een varken vraagt zelden om hulp en als hij het echt nodig heeft dan wil hij het nog niet.

De varken zegt niet veel maar als hij eenmaal begint dan is hij niet meer te houden totdat hij geen onderwerpen meer heeft om over te praten. De varken is net als de aap een intellectueel en verlangt altijd naar nieuwe kennis.
Sommige vinden varkens snobachtig. Manieren, opvoeding en goede smaak is heel belangrijk voor de varken. Varkens zijn geboren met een uitstekende neus voor stijl met alle zaken. Eten is ook een kleine zonde voor varkens. Varkens zijn gewoon gek op eten en chocola als tussendoortjes. De varken eet soms iets te veel maar ze eten met smaak.
In relatie zijn varkens gevoelig, lief maar naïef en zorgzaam. Ze zijn romantisch en zeker een huwelijktype. Maar ze kunnen ook bezitterig en jaloers zijn op dit gebied.

Geen opmerkingen: