zondag 19 oktober 2008

Briefje van oma Ina

‘Lieve Xen,

Sinds 1 okt. is het zeker dat we opa en oma worden, blijdschap en spanning alom.
s Avonds 8 okt. laat worden we door je trotse en blijde ouders gebeld, of we nog roze wol hebben, je bent een meisje en 10 maanden oud.
Nachts slecht geslapen van vreugde en ook van zorg.
Hoe is het met je, waar kom je vandaan, wat ben je nog klein.
Papa en mama moeten beslist nog luiers voor je kopen en misschien ook wel babyvoeding of eet je al pap? Allemaal vragen maar twee dingen weten we zeker, dat je hier heel erg welkom bent en een stel heel lieve ouders krijgt die erg naar je verlangen al heel erg lang!!!
Zaterdag 11 okt.(Brenda’s verjaardag jou tante) komen je mama en papa heel gelukkig, trots en ontroert met je foto, wat ben je mooi en blij. Sindsdien komen we je overal tegen(je foto) bij je tante, ouders en ook hier bij ons op het bureau van je opa, in de kamer en zelfs in de slaapkamer.
Bij je mama en papa is de kamer versierd met een schitterende roze slinger “het is een meisje” ook staan er allemaal schitterende cadeaus voor je klaar. Je bent er nog niet maar weet dat je hier bij familie en vrienden heel wat teweeg brengt en heel erg welkom bent. We verlangen naar het telefoontje dat het bericht brengt wanneer mama en papa je kunnen ophalen.
Het wachten duurt lang nu we weten dat je de dochter van Conny en Edward bent, wat hebben die lang op je moet wachten, nu willen we je ook hier hebben. Het is een vreemd idee dat wanneer we dit schrijven jij waarschijnlijk aan de andere kant van de wereld ligt te slapen onbewust van het verlangen van ons naar jou. Nu zijn je papa en mama druk bezig met je kamer, behangen, verven etc. , die wordt schitterend!!!
We hopen dat je hier samen met papa en mama, de familie en vrienden héél gelukkig wordt.

Liefs en tot gauw opa en oma

Geen opmerkingen: